Geplaatst op

Een eigen kaartspel voor van Dam Shipping

Voor het kerstpakket van de Groningse rederij van Dam Shipping mochten we een kaartspel ontwikkelen. Dat is een opdracht waar we als nazaten van een Scheveningse vissersfamilie natuurlijk geen nee tegen kunnen zeggen!

Samen met enthousiaste medewerkers ontwikkelden we een speels en spannend kaartspel waarmee de zeelieden zich uit lastige en herkenbare situaties moeten zien te redden om hun eigen schip heelhuids in de haven van bestemming aan te meren.
In het spel combineerden we de eigen schepen met de vracht en de havens waarop de rederij vaart.
In combinatie met een aantal grappige cartoons werd het een speels en aantrekkelijk spelletje dat zowel geschikt is voor het kerstpakket van het personeel maar dat ook als relatiegeschenk kan worden ingezet.
‘We hebben zojuist de spellen ontvangen! Super blij mee.’