Geplaatst op

Kroko Loko krijgt 10/10 in recensie Speelgoedmagazine

Het is alweer tien jaar geleden dat we Kroko Loko bedachten, inmiddels is het kaartspel een ‘kleine klassieker’ geworden in de Nederlandse huiskamer. Er zijn inmiddels meer dan 200.000 Kroko Loko’s verkocht in Nederland dus heel veel kinderen hebben gespeeld met deze hongerige krokodillen. Daarom vinden we het des te leuker dat er nog steeds mensen enthousiast worden van ons spel, helemaal als het deskundigen zijn. De website SpeelgoedMagazine.nl recenseerde Kroko Loko en gaf voor het eerst in haar geschiedenis een waardering van 10/10!

‘Mijn mening is dat dit spel voor kinderen vanaf 3 jaar enkel plussen heeft. Het is gemaakt van degelijk materiaal, de dobbelsteen is niet te klein en de verschillende elementen in dit spel maken het amusant en leerzaam tegelijkertijd. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs maakt dat ik niet anders kan dan het aan te raden.’ We zijn er stil van…

Lees hier de recensie op Speelgoedmagazine.nl

Bestel hier Kroko Loko

Bekijk de video en ontdek zelf waarom Kroko Loko onweerstaanbaar leuk is!