Geplaatst op

Podcast eigen spel maken

Een eigen spel, het is de droom van veel mensen en organisaties… Maar hoe doe je dat? Waar begin je, en waar moet je op letten? Als je daar meer over wil weten kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen, of je beluistert eerst deze podcast waarin Spelpartner Nico meer vertelt over het maken van een eigen spel.

denkvoeldoe_coachingkaarten_spek

Spelpartner Nico vertelt je alles over het ontwikkelen van een eigen spel in deze podcast van Adiona, de beroepsorganisatie voor kinder-, jongeren- en gezinscoaches. Dat doet hij samen met zijn zus Sung Min, samen met haar ontwikkelde hij het DenkVoelDoe-spel.
Sung Min heeft al jaren een bloeiende praktijk als coach en therapeut, haar werkwijze vind je terug in de coachingkaarten van het DenkVoelDoe-spel; 85 kaarten vol speelse werkvormen en prikkelende vragen over leven, werken en liefhebben. 
Kortom, een must voor iedereen die meer wil halen uit het leven!