Geplaatst op

Kroko Loko nu ook in Italië te koop!

Al bijna 20 jaar is ons populairste spel Kroko Loko een bestseller in Nederland. Bijna 300.000 hongerige krokodillen gingen in die jaren over de toonbank! Generaties kinderen groeiden op met dit grappige memory-spel waarmee ouders en kinderen samen eindeloos speelplezier beleven. Deze feestdagen kunnen voor het eerst ook Italiaanse bambini een hongerige krokodil onder de kerstboom aantreffen want Kroko Loko wordt voortaan in Italië uitgegeven door uitgeverij Creativamente.

We zijn blij en vereerd dat Kroko Loko onderdak heeft gevonden bij een uitgever met zo’n mooi fonds van kwalitatief hoogstaande en educatief verantwoorde spellen. We hopen dat veel Italiaanse kinderen ontdekken hoe leuk het is om de langste krokodil bij elkaar te spelen! Met dat lekkere Italiaanse eten zal Kroko Loko geen moeite hebben om zijn buikje rond te eten. Buon appetito!

Lees hier meer over de Italiaanse versie van Kroko Loko bij uitgever Creativamente.