Geplaatst op

Spelpartnershop op de COM@MODEMDAG

Spelpartnershop staat op 6 februari met nieuwe en bekende communIcatietools op de ervaringsmarkt van de Com@ModemDag. De Com@ModemDag op het Thomas Morecollege in Mechelen is al jarenlang dé plek voor logopedisten en andere professionals uit zorg en speciaal onderwijs om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ondersteunde communicatie te ontdekken.

Op de Com@ModemDag worden de nieuwste innovaties en inzichten op het gebied van ondersteunde communicatie plenair besproken en gedemonstreerd. Daarnaast biedt het programma ook een aantal workshops en presentaties waar je je kennis kunt verder kunt verdiepen.
Op de ervaringsmarkt tonen aanbieders de nieuwe tools en technologie. Je kunt hier ook kennismaken met de nieuwste tools en apps van Spelpartners en Visitaal. En natuurlijk vinden we het leuk om kennis te maken met jou!
Kortom, een dag vol boeiende workshops en presentaties over methodieken, tools en hulpmiddelen die communicatie ondersteunen.
Hier kun je inschrijven en vind je een uitgebreid programma.